Váš nákupní
košík
Překvapení
pro Vás

O nás a naší činnosti

Vážení přátelé přírodních produktů,  
Úvodem nám dovolte, abychom Vás informovali, proč jsme museli odstranit popis produktů a jejich účinky na lidský organizmus na těchto stránkách.  
   
Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č.1924/2006 nelze u přírodních produktů uvádět žádná Radou neschválená výživová a zdravotní tvrzení.  
   
Z tohoto důvodu jsme byli nuceni odstranit informace o příznivých účincích ovoce a zeleniny na lidský organizmus.  
   

Nyní k našim službám a činnosti:

 
Již řadu let produkujeme ekologické mošty a šťávy podle tradičních receptur - lisování za studena v té nejvyšší možné BIO kvalitě.  
Jakost i chuť BIO moštů MAURER jsou neustále oceňovány nejen odbornou veřejností, ale stále se zvyšujícím počtem konzumentů hlavně proto, že neobsahují žádné konzervanty, žádná barviva ani žádný dodatek vody a cukru.  
   

V čem je rozdíl?

 
Na trhu se můžete setkat s mošty různých výrobců, odlišné kvality s odlišným poměrem ovoce a zeleniny.   
Běžní výrobci vyrábějí přírodní mošty tak, že témeř vždy tvoří základ jablko (70-85%) a na podporu chuti a rozšíření sortimentu je dodávána druhá složka ovoce či zeleniny.  
Takové mošty jsou zpravidla chuťově sladší a cenově výhodnější.  
Je nutné si však uvědomit, že pokud používáte mošty jako zdravotní doplněk, z takových to moštů Vám pomáhají hlavně zdravotní účinky jablka.  
   

My jdeme jinou, naprosto odlišnou cestou.

 
Naše šťávy obsahují obrácený poměr ovoce či zeleniny. Kromě jablka, hrušky a švestky, které jsou jednodruhové, všechny ostatní šťávy obsahují  70% základní složky obsažené v názvu a jsou dochuceny 30% jablka.  
   
Protože v našich šťávách je vždy obsaženo v hlavním poměru ovoce či zelenina která je v názvu, ponechali jednodruhový název moštu.  
   

Proč nevyrábíme jen jednodruhové šťávy?

 
V zásadě se jedná o vyváženost chuti a stabilizaci šťáv.  
Příklad: Představte si 100% šťávu z rybízu. Možná by se našli jedinci, kteří by šťávu vypili, ale pro drtivou většinu lidí, by byla šťáva příliš kyselá. Přidáním  30% jablka se chuť zjemní a mošt se stává lahodným, aniž ztrácí zdravotní účinky.  
Druhým důvodem proč se do šťáv přidává jablko, je schopnost jablka udržet šťávy dlouho čerstvé. Díky tomu nepřidáváme do šťáv žádné stabilizátory, či jiné chemické látky.  
   
Dobrou chuť a pevné zdraví Vám přeje BIO moštárna MAURER - chuť a kvalita, kterou si zamilujete:)  
   
   

 

Přihlášení




Registrace

Překvapení pro Vás

Překvapení připravujeme :)